Aankoopsuggesties voor een peuterbedmeisje

Waneer een peuterbed meisje te kopen? De meest voorkomende zorg voor ouders is dat hun kind uit de wieg zal klimmen. Het peuterstadium is afgelopen, samen met de bijbehorende nieuwsgierigheid en avonturen. Als je dochter ongeveer 2,5 jaar oud is, is het tijd om de peuterkamer aan te pakken en te upgraden naar een meisjes peuterbed. Houd bij het kopen van een meisjesbed rekening met de volgende tips.

peuterbed meisje wanneer te kopen

Wanneer moet een peuterbed meisje worden gebruikt?

De grote vraag is, wanneer moet een meisje overstappen van een wieg naar een peuterbed meisje. Als een van de volgende situaties zich voordoet, is het tijd om een ​​peuterbed aan te schaffen.

Wanneer uw kind actief tegen de zijkant van het bedje klimt en erin slaagt om over het bedje te klimmen. Er bestaat hier een risico op letsel, dus ga voorzichtig te werk. Wanneer de wieg niet meer groot genoeg is. Als je niet midden in de nacht wilt opstaan ​​om je peuter te redden van enge monsters.
Is je kind klaar om van een ledikant naar een peuterbed te gaan. Een keerpunt in haar leven, maar ook in dat van jullie als ouders. Als je kind in een peuterbed slaapt, vallen je veel nieuwe dingen op. Zoals hoe je je lieverd in haar bedje zich houdt, voelt de veiligheid en geborgenheid in de kinderkamer.

Een nieuw meisjesbed is spannend, maar hoe houd je haar erin? Een peuterbed smeisje taat vaak laag bij de grond, waardoor ze er snel uit kunnen klimmen en op avontuur kunnen gaan. Je geeft haar veel knuffels om ervoor te zorgen dat ze goed blijft slapen in het bed van haar nieuwe meisje. Haar kostbare dekentje en favoriete knuffeldoekje moeten natuurlijk in het bedje zijn.

Ga er ook mee akkoord dat ze niet uit haar peuterbed mag komen. Leg haar terug in het bed als ze stiekem in haar kamer of in huis rondsluipt. Zorg voor consistentie en je kindje blijft heerlijk in het bedje slapen.

Bron van dit artikel is Peuterbedden. Peuterbedden heeft oplossingen voor de kleine kinderen en ouders.

Deel het artikel op social media platformen

Artikelen met dezelfde categorie

Zoek nieuws artikel van het Laatste Nieuws

Aankoopsuggesties voor een peuterbedmeisje