Google Ads

Adverteren op het Laatste Nieuws? Je kan op Google Ads advertenties plaatsen die op Laatste-nieuws.com terecht komen. Ga naar je Google Ads account en kies voor advertenties op Laatste-nieuws.com.

Advertorials op het Laatste Nieuws

Je kan rechtstreeks advertorials plaatsen op het Laatste Nieuws. Gebruik het formulier hier op deze pagina voor een aanvraag van een advertorial. De advertorial moet een nieuwswaarde hebben of een goed geschreven blog zijn. Geen extreme reclame-uiting en de link komt onderaan de tekst als bron.

Wat is de prijs van een advertorial op het Laatste Nieuws

Een advertorial plaatsen kost op dit moment 150 euro voor geschreven tekst en 120 euro als je zelf de tekst aanlevert. Elk kwartaal worden de prijzen opnieuw bekeken omdat het aantal bezoekers elke maand groeit.

Kan ik elke tekst en onderwerp aanleveren?

Je kan alleen onderwerpen inleveren die voldoen aan onze voorwaarden. De advertorial moet een nieuwswaarde hebben of een goed geschreven blog zijn. Geen rasitische of gewelddadige artikelen. 

Hoe kan ik de advertorial betalen?

Je krijgt een factuur via de email of Paypal. Nadat de factuur betaald is wordt de advertorial geplaatst. Betaling kan geschieden door middels bankrekeningnummer of Paypal account.

Hoe lang staat de advertorial op het Laatste nieuws?

De advertorial staat oneindig op het Laatste Nieuws. Natuurlijk hoe langer het erop staat zal deze langzaam verdwijnen uit de Google resultaten, want Google heeft een top 100 of top 150 op keyword of key phrase die getoond worden. 

Vragen over het Laatste Nieuws

We als digital nomads zijn erg druk, maar werken vanaf de ochtend tot in de avond, dus je krijgt altijd snel antwoord.

adverteren op laatste nieuws

Ik wil graag contact om te adverteren