Hoe factuurfinanciering u kan helpen een zelfstandige lening te krijgen

U heeft een dienst geleverd aan een kantoor en er is een grote bestelling afgeleverd bij een bedrijf; nu is het tijd om de factuur op te stellen. Als zzp’er hebt u vaak te maken met minder ideale betalingstermijnen. Een zelfstandigenlening kan u helpen om een ​​gezonde cashflow te behouden.
U moet ervoor zorgen dat u niet (te) lang wacht op uw welverdiende geld. Als u pech hebt, zijn de betalingstermijnen nog langer, met minimaal een maand. Dit is altijd onhandig omdat uw cashflow beperkt is. U kunt dit probleem echter vermijden door een zelfstandigenlening af te sluiten die uw openstaande facturen voorfinanciert.
Nee, dit is niet hetzelfde als freelance factoring, dat is het factoriseren van freelance facturen. We leggen het onderscheid uit en hoe u kunt profiteren van een kortlopende zelfstandigenlening.

Hoe factuurfinanciering u kan helpen een zelfstandige lening te krijgen

Wat is een kortlopende lening voor zelfstandigen precies?

Een ZZP-lening is een kortlopend zakelijk krediet bij FreshZZP op basis van het geld dat u nog aan uw (klanten) verschuldigd bent. We betaalden uw openstaande facturen bij bedrijven en transacties als een kortlopende lening. U blijft dan in contact met uw klanten die u nog geld schuldig zijn.
Wanneer u een factuur ontvangt, stort u het geld terug aan FreshZZP. Hierdoor heeft u direct toegang tot de gelden waarvoor u een dienst of product heeft geleverd. Het voordeel van een kortlopende zzp-lening die uw facturen voorfinanciert, is dat u contact kunt houden met de klant. Jij bent degene die ze het meest kent.
FreshZZP neemt bij een zzp-lening het risico dat u het geld terugbetaalt zodra uw klant of opdrachtgever de factuur heeft betaald. Wij beoordelen zowel uw kredietwaardigheid als zzp’er als die van uw klant. Op basis van deze gegevens informeren wij u over het maximale kredietbedrag dat u kunt lenen.

Het geleende bedrag voor zelfstandigen

Het benodigde bedrag wordt dezelfde dag nog op uw betaalrekening gestort. Dit bedrag ligt tussen de 90 en 98 procent van het totale openstaande factuurbedrag. Het onderscheid heeft te maken met het risico van de ZZP-lening. Zodra uw klant de factuur betaalt, betaalt u FreshZZP 100% van het ontvangen factuurbedrag.
Met een Vers ZZP kortlopende zzp-lening kunt u snel aan geld komen. Bovendien hoeft u uw klant niet te vragen om snel te betalen terwijl u uitlegt dat uw cashflow beperkt is. 

Bron van het artikel is Hoe ZZP lening via factuur voorfinancieren jou helpt van het bedrijf FreshZZP. FreshZZP heeft de oplossing voor ZZP-ers, een complete dienstverlening en administratie ZZP.

Deel het artikel op social media platformen

Artikelen met dezelfde categorie

Zoek nieuws artikel van het Laatste Nieuws

Hoe factuurfinanciering u kan helpen een zelfstandige lening te krijgen