Redactie

Contact opnemen met onze redactie

Onze redactie bestaat uit zzp-ers die overal in de wereld te vinden zijn. Ook wel digitale nomaden genoemd. Wij brengen het laatste nieuws onpartijdig, op feiten gebaseerd en zonder politieke, maatschappelijke of gelovige achtergrond. De lezer mag een opinie hebben, wij zorgen voor de feiten, en alleen maar voor de feiten!

De redactie -en directieleden van Laatste-nieuws.com staan voor persvrijheid. Onze visie is vrijheid zonder bekrompenheid, leven zonder discriminatie, democratie voor iedereen in de hele wereld. Wij zijn onpartijdig en brengen op feiten gebaseerd nieuws. 

Wij brengen het laatste nieuws, van schokkend nieuws tot frivool nieuws. Interessante blogs tot business nieuws. Bij het Laatste Nieuws geen censuur, geen reviews en geen meningen.

Vacatures

Laatste Nieuws Vacature. Laatste-nieuws.com werkt met digital nomads uit de gehele wereld. Wil je schrijven voor Laatste-Nieuws.com? Ben je een journalist, blogger of vlogger? Wil je goed geld verdienen met artikelen schrijven of unieke video´s maken voor het Laatste Nieuws. Een uniek systeem hebben wij voor jou en ons bedacht. Verdien je geld met artikelen schrijven of video maken voor de online krant Laatste Nieuws. 

Hoe werkt het schrijven voor Laatste Nieuws?

Schrijf twee nieuwsartikelen of blogs (minimaal 350 woorden per stuk met uinieke content) voor Laatste-nieuws.com en dan krijg je één advertorial artikel om te verkopen. Als je het advertorial artikel aan een bedrijf hebt verkocht dan plaatsen wij het artikel op het business nieuws, lifestyle, tech nieuws of reizen. Het wordt gepubliceerd als jij het inlevert. Iedere keer als je 2 nieuwsartikelen voor ons schrijft, krijg je het recht van 1 advertorial publicatie. Bij verkoop verdien je 125 euro van je eigen klant.

Hoe werkt een video maken?

Maak 1 video met nieuwswaarde of informatieve vlog, dan krijg je één advertorial artikel om te verkopen. Als je het advertorial artikel aan een bedrijf hebt verkocht dan plaatsen wij het artikel op het business nieuws, lifestyle, tech nieuws of reizen. Iedere keer als je een video van minimaal 5 minuten voor ons maakt, krijg je het recht van 1 advertorial publicatie. Bij verkoop verdien je 125 euro van je eigen klant.

Prijs advertorial

Een advertorial op Laatste-Nieuws.com kost op dit moment 99 euro. Je mag de 99 euro rechtstreeks doorberekenen aan jouw klant (tenminste als je 2 artikelen of 1 video voor Laatste-Nieuws.com hebt gemaakt en deze zijn / is gepubliceerd. In de advertorial mag maar 1 link komen en deze staat onderaan de tekst als bronvermelding. Elk kwartaal zal de advertorial prijs stijgen met afhankelijkheid van het aantal bezoekers. 

Bij elke 10 duizend bezoekers per dag komt er 50 euro bij voor het plaatsen van een advertorial. Jij mag dan ook het nieuwe bedrag doorrekenen. 

Aantal journalisten, bloggers en vloggers is gelimiteerd per onderwerp. Een voorbeeld als iemand in Washington het nieuws verzorgd, dan mag dat maar 1 persoon zijn. Dit geldt voor elke grote regio. 

Prijs is geldig tot en met 1 september 2022 en staat nu op 125 euro. Dit is zonder de tekst te schrijven voor de advertorial.

Mag ik meer rekenen aan mijn klant?

Je mag meer rekenen, zoveel als je wilt, maar dan raden wij jou aan om ook wat extra´s te doen. Dat bedrijf kan deze vacature melding ook zien. De prijs van advertorial groeit ook mee met het aantal nieuwe bezoekers.

Mag ik over elk onderwerp schrijven of een video maken?

Alleen goede onderwerpen met nieuws- en informatiewaarde. Het moet aansluiten op onze visie van vrijheid zonder bekrompenheid, leven zonder discriminatie en democratie voor iedereen in de hele wereld. Wij zijn onpartijdig en brengen alleen op feiten gebaseerd nieuws en wel zonder politieke voorkeur of gelovige achtergrond.

Natuurlijk stemmen we goed af welke onderwerpen beschreven kunnen worden.

Wil je geld verdienen met schrijven of een video maken. Neem dan contact met ons op via het formulier. 

vacature online werken als journalist wereldwijd

Onze websites

Redactie